Gepersonaliseerde accessoires voor uw Bruiloft kostuum

Geplaats door BS van den Berg op

Gepersonaliseerde accessoires voor uw Bruiloft kostuum

Gepersonaliseerde accessoires voor je bruiloft kostuum

Het bruiloft kostuum is uitgekozen! Nu alleen nog bijbehorende accessoires. Dit soort dingen uitkiezen is een stuk lastiger. Met gepersonaliseerde accessoires voor je bruiloft kostuum blijf je bij je eigen persoonlijkheid. Veel leuker en het maakt deze mooie dag écht onvergetelijk.

Een broekriem of bretels

Het pak zit als gegoten, daar kan niemand omheen. Behalve die broek die een beetje afzakt. Geen probleem, met een mooie broekriem of bretels blijft alles perfect zitten. Deze accessoire stem je natuurlijk geheel op het bruiloft kostuum af. Wist je dat er bretels en broekriemen met naam, logo of andere opdruk verkrijgbaar zijn? Hier valt de bruidegom zeker mee op.

Stropdas of strik

Een onmisbare accessoire voor je bruiloft kostuum: de stropdas of strik. Ook deze personaliseer je, bijvoorbeeld met een datum, initialen of tekst. Maar ook een afbeelding van de bruid, je hobby, werkzaamheden of wat dan ook. Let erop dat je het niet te bont maakt, de aandacht moet bij het bruiloft kostuum en zeker niet bij de stropdas of strik blijven.

Overigens gaat de meeste aandacht naar de bruid toe, vergeet dit niet! Probeer er dan ook niet beter dan haar uit te zien.

Manchetknopen voor de moderne man

Bij de naam manchetknopen denken veel aan vroegere tijden. Terwijl manchetknopen helemaal de trend van nu zijn. Vroeger werden manchetknopen gebruikt voor het vastzetten van de manchet (uiteinde van de mouw). Tegenwoordig zijn manchetknopen niet alleen functioneel maar vooral een modieuze aanvulling op de mannelijke outfit.

Manchetknopen maken het bruiloft kostuum geheel af. Hierbij is het belangrijk om voor een overhemd zonder aangenaaide manchetknopen te gaan. Dit betekent dat het hemd dus alleen over knoopsgaten aan de mouwen beschikt.

Manchetknopen zijn heel eenvoudig te personaliseren. Denk hierbij niet alleen aan gouden of zilveren manchetknopen maar ook voorzien van tekst, logo of afbeelding. Het kan echter nog veel unieker: manchetknopen die perfect aansluiten op een beroep, hobby, sport of wat dan ook.

Het horloge

De smartphone vervangt steeds vaker het horloge. Toch is dit een stijlvol en stoer accessoire dat tijdens de bruiloft niet mag ontbreken. Ook een horloge is natuurlijk geheel te personaliseren. Vaak is het de bruid die haar aanstaande man een horloge met inscriptie cadeau geeft. Een onvergetelijke herinnering voor de mooiste dag van jullie leven.

Ga echter niet zomaar van dit presentje uit. Zelf een horloge aanschaffen? Kijk dan goed naar het model en het horlogebandje. Wanneer je bijvoorbeeld gouden manchetknopen draagt dan matcht dit niet met een horloge met gouden bandje. Een lederen bandje past wel bij alle soorten manchetknopen.

De hoed

Afhankelijk van het bruiloft kostuum hoort hier een hoed bij. Natuurlijk in dezelfde kleur als het pak, zo hoort het. Maar het is helemaal niet verkeerd om de kleur van de hoed iets af te laten wijken. Maak er geen te groot contrast van. Een petje op je bruiloft dragen? Liever niet, dit past niet echt bij een chique bruiloft kostuum.

Een zonnebril tijdens de bruiloft

Natuurlijk zet je geen zonnebril tijdens de plechtigheid op. Maar bij een fotoshoot in de buitenlucht en de felle zon is het toch wel handig om een zonnebril op te zetten. Dit staat niet alleen stoer, ook beschermt dit de ogen tegen schadelijke Uv-straling.

Kies wel voor een stijlvolle zonnebril die perfect aansluit op de complete outfit. De bruid draagt bij voorkeur geen zonnebril maar een parasolletje, uiteraard geheel in stijl. Een zonnebril is niet zo eenvoudig te personaliseren, met een parasolletje kan dit wel.

Overige gepersonaliseerde accessoires

Sokken, ondergoed maar ook een pochet. Allemaal accessoires waar je heel eenvoudig een persoonlijk karakter aangeeft. Gewoon door voor je favoriete kleur of design te kiezen. Maar ook door er iets op te laten borduren/drukken. Misschien zien anderen dit soort gepersonaliseerde accessoires niet, jullie weten wel beter. En dat geeft een goed gevoel.