Bestellen

Bestellen bij GÆV Dutch Design®

Uiteraard besteld u helemaal veilig en het afronden van uw bestelling gebeurt via een Fast-checkout (zonder een account). Alles wat wij doen bij GÆV Dutch Design® is volledig gericht op onze 100% klanttevredenheidsgarantie en zal u als klant, onze goede service en het eenvoudig bestelproces zeker waarderen. Onderstaand treft u verkort overzicht van onze antwoorden op veel gestelde vragen van klanten aan.

Betalen
De betalingsafhandeling gebeurt via een beveiligde SSL verbinding, Multisafepay verzorgd het betalingsverkeer.

Bij ons kunt u dus gemakkelijk maar ook veilig betalen met de volgende betaalopties: Ideal, Visa Mastercard, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking en door middel van Overschrijving. Maar ook achteraf betalen is mogelijk via AfterPay.

Verzenden 
GÆV Dutch Design® verpakt uw aankoop in een stevige verpakking. Wij verzenden binnen Nederland met PostNL als briefpost of pakket met Track & Trace, maar ook Internationaal. U betaald een kleine verzendbijdrage.

Verzendbijdrage
Voor bestellingen binnen Nederland bereken wij € 3,75 aan verzendbijdrage, bestellingen vanaf € 75,-- worden gratis verstuurd.
Voor zendingen naar België, Duitsland, Frankrijk en Engeland rekenen wij eveneens EUR 3,75 per zending en ook hier geldt een gratis verzending vanaf € 75,--.

Levertijden
Producten die op voorraad zijn worden normaliter binnen een werkdag verstuurd. Anders geldt een levertijd van ongeveer drie tot vijf werkdagen. 

Retourneren
Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan het artikel binnen 14 dagen geretourneerd worden en ontvangt u het aankoopbedrag terug minus de aankoopverzendkosten.