Bij GÆV Dutch Design® kunt u veilig en snel bestellen. Dit kunt u doen door het aanmaken van een account of met een fast-checkout (zonder een account).

100% klanttevredenheid is waar GÆV Dutch Design® voor staat, daarnaast zult u als klant onze persoonlijke service en het eenvoudig bestelproces zeker waarderen. 

Betalen
Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig betalen met de volgende betaalopties: Ideal, Visa Mastercard, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking en door middel van Overschrijving. De betalingsafhandeling gebeurt via een beveiligde SSL verbinding.

Verzenden
Uw aankopen worden door GÆV Dutch Design® verpakt in een gratis stevige verpakking. Wij verzenden nationaal alsmede Internationaal en hanteren hiervoor een kleine verzendbijdrage. Naast een gratis verpakking heeft u nog een keuze uit een verpakking met cadeaupapier voor € 2,95 en een luxe verpakking met cadeaupapier en cadeau tasje voor € 6,95.

Verzendbijdrage
Wij berekenen € 4,95 aan verzendbijdrage voor bestellingen binnen Nederland. Voor zendingen naar België en Duitsland rekenen wij € 6,95 per zending. 

Levertijden
De meeste producten leveren wij uit voorraad. Items van Echt Zilver en 14 Karaat Geelgoud kennen een iets langere levertijd - in de product beschrijving staat per artikel vermeld wat de verwachtte levertijd zal zijn. 

Retourneren
Wij doen er alles aan om u via onze webshop uitgebreid en volledig te informeren over de artikelen. Mocht een item desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan het artikel binnen 21 dagen geretourneerd worden en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kunt u het artikel ook omruilen. Uitzondering hierop zijn artikelen die voor u worden gepersonaliseerd - dit zijn gravures, zoals een lettergravure, afbeelding, familiewapen e.a. maar ook sieraden met een persoonlijke foto en/of tekst. Deze items worden speciaal voor u gemaakt, deze kunnen dan ook NIET geruild worden.
Uiteraard mag een artikel retour als wij als Team een fout hebben gemaakt in de gravure. Dat lossen we uiteraard direct op en zorgen voor een goede en snelle opvolging.

Heeft u vragen over retourneren of omruilen? Neemt u dan gerust contact met ons op.