Vingerafdruk gravure, prachtig herinneringssieraad

Sieraden met een vingerafdruk gravure zijn een prachtig herinneringssieraad een liefdevol sieraad om te geven. Graag geven we u wat aanvullende informatie over hoe u een goede vingerafdruk kunt maken zodat we samen met u een prachtig sieraad kunnen maken.

Vingerafdruk met stempelkussen maken

Om een goede heldere vingerafdruk te graveren op het sieraard van uw keuze hebben we een digitaal bestand nodig. In de schematische tekening hieronder ziet u hoe u eenvoudig een goede vingerafdruk kunt maken met een stempelkussen.

Methode 2: Vingerafdruk maken met een potlood en plakband

Stap 1
U heeft een zacht donker potlood, plakband een een stuk wit papier nodig. Zorg dat uw handen schoon en droog zijn.

Stap 2
Kleur met het potlood een dik vlak op het papier. Kleur een aantal keren in verschillende richtingen over het vlak heen zodat er geen wit papier meer zichtbaar is binnen het vlak.

Stap 3
Druk de duim goed aan in het zwarte vlak. 

Stap 4
Bekijk de duim. Is de hele top van de duim bedekt met zwart? Is dat niet het geval, herhaal dan stap 2 en 3.

Stap 5
Plak een stuk plakband over de duim. De duim print zal aan het plakband kleven.

Stap 6
Plak het plakband op een schoon stuk wit papier.

vingerafdruk maken met potlood en plakband


Methode 3: Vingerdruk laten scannen in ons atelier te Waddinxveen

In ons atelier kunnen we uw vingerafdruk afnemen met behulp van een vingerafdrukscanner. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice 
via mail: klantenservice@manchetknopen.com of telefonisch 0182-820 205. Wanneer u al een keuze heeft gemaakt uit onze collectie sieraden dan kunnen we als u bij ons langs komt om de vingerafdruk te laten scannen gelijk wachten als het sieraad van uw keuze wordt gegraveerd.

Belt u ons gerust met uw vragen of voor het maken van een afspraak, we helpen u heel graag verder! Ons Team heeft ruime ervaring met het bewerken en herstellen van bestanden, dus maak gerust gebruik van onze kennis en ervaring. Het bewerken is zonder extra kosten.

Samen met u maken we prachtige sieraden met een Vingerafdruk gravure.