Bij een aantal sieraden uit onze collectie kunt u kiezen voor de kleur van de gravure - Zilver - Goud - Zwart. De kleur van de gravure en de mogelijkheid om te kiezen hangt af of het sieraad glanzend of gematteerd is en van welk materiaal het sieraad is gemaakt. Onderstaand een overzicht:

Zwart: Op 925/1000 Zilver (mat), Stainless Steel (mat) en 14 Karaat Goud (glans en mat)
Zilverkleur:
Op 925/1000 Zilver (glans en mat) en Stainless Steel (glans en mat)
Goudkleur: Op 14 karaat Goud (glans en mat) en Goudkleurig metaal (glans).

Zwart:

Met de Lasergraveermachine branden wij de gravure in de sieraden. Hierdoor ontstaat maximaal contrast en stoere uitstraling door de zwartbruine verbranding. Deze techniek is zeer geschikt voor matte/gematteerde sieraden.

 


Zilverkleur
:

De inscriptie wordt in de sieraden als het ware gekerfd, dit is de meest klassieke manier van graveren; Diamantgravure. De afbeelding of de letters kleuren zilver doordat de basis van het sieraad ook zilver is. Subtiel en glanzend. Deze techniek wordt vooral gekozen voor glanzende oppervlakten.


Goudkleur
:

De inscriptie wordt in het sieraad als het ware gekerfd, dit is de meest klassieke manier van graveren; Diamantgravure. De afbeelding of de letters kleuren goud doordat de basis van het sieraad ook goud is. Subtiel en glanzend. Deze techniek wordt vooral gekozen voor glanzende oppervlakten.