Eenvoudig online personaliseren van sieraden

Wanneer u online sieraden besteld met een gravure kunt u eenvoudig en veilig in een paar stappen het sieraad van uw keuze bestellen.
Graag geven we u stapsgewijs informatie over het aanleveren van bestanden voor een Familiewapen gravure - Vingerafdruk gravure - Foto gravure of een Logo (Afbeelding) gravure.

Stap 1 : Klik op de button: start met personaliseren

Op de vervolgpagina ziet u de button: Voeg een afbeelding toe
 


Stap 2 : Door te klikken op de button Bestand kiezen;

kunt u eenvoudig een bestand uploaden. U ziet geen digitaal voorbeeld tijdens het bestelproces verschijnen. Iedere afbeelding wordt door ons persoonlijk beoordeeld op haalbaarheid en het eindresultaat.
Uiteraard nemen we direct contact met u op als er aanpassingen nodig zijn, eventuele aanpassingen zijn zonder bijkomende kosten.
 

Stap 3 : Kleur van de gravure

Zwart: Gravure wordt met een laser geplaatst (gebrand) dit geeft een donkere gravure
Zilver: Gravure wordt met een diamantpunt gegraveerd, de gravure blijft dan zilverkleurig en zal licht voelbaar zijn

Wilt u meer lezen over de kleur van de gravure dan verwijzen wij graag naar de volgende informatiepagina: Kleur van de gravure

Stap 4: Gravure op achterzijde

Indien mogelijk ziet u deze optie, u kunt een datum of een naamgravure aan de achterzijde of binnenkant van het sieraad van uw keuze. Deze extra optie is mogelijk voor een meerprijs van € 7,50 - gravure aan de achterzijde wordt altijd met een laser geplaatst (betere zichtbaarheid).

Wilt u meer lezen over een gravure aan de achterzijde dan is de volgende pagina voor u interessant: Gravure achterzijde sieraden


Stap 5:
Kies uw verpakking

Hier heeft u twee opties: Gratis verpakking of de luxe geschenkbox voor een meerprijs van € 6,95. De luxe geschenkbox wordt met cadeaupapier ingepakt met hierbij een ansichtkaart en er wordt ook een cadeau tasje meegeleverd. De Luxe verpakking past NIET door de brievenbus en wordt dus als een Pakket via PostNL verstuurd.

Online personaliseren sieraden van sieraden - met aandacht voor details

Het team van GÆV Dutch Design® bekijkt iedere opdracht met persoonlijke aandacht, aandacht voor het bestand, de details die belangrijk zijn en zorgen ervoor dat uw Familiewapen gravure, Foto gravure of Logo gravure perfect gecentreerd en uitgelijnd wordt gegraveerd op het sieraad van uw keuze.

In ieder graveerthema zoals Sieraden met een Familiewapen of Sieraden met een Vingerafdruk gravure zijn sieraden die uitermate geschikt zijn voor de gewenste gravure, we hebben dus al rekening gehouden met de dikte van het materiaal, het oppervlak en de ruimte die er is om een gravure te plaatsen.

Eenvoudig online personaliseren én bestellen maar met de garantie dat we iedere opdracht met zorg bekijken én graveren.