Verzendinformatie

GÆV Dutch Design® Verzendinformatie

Uw aankoop perfect verpakt! 

Al uw aankopen worden verpakt in een stevige verpakking. In deze verpakking kunnen uw aankopen ook veilig opgeborgen worden. 

We verzenden kleine aankopen via PostNL Briefpost met Track & Trace, zo hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel thuis bent op het moment dat het product bezorgd wordt.

Vanaf € 75,00 versturen wij uw order met pakketpost. U bent vrij om een bezorgadres te kiezen zoals bijvoorbeeld op uw werk maar ook een PostNL afgifte punt, zo kunt u zelf het pakket ophalen. Denkt u bij het afhalen wel aan uw legitimatie?

Wij bezorgen alle producten in uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Als producten echter verschillende levertijden hebben, dan kan het ook voorkomen dat u niet alle producten van uw bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we u slechts eenmaal de kosten voor verpakking en verzending; alle andere producten binnen dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd.

U ontvangt via de mail informatie over de leveringsdatum en tijdstip.

Verzenden internationaal
Uiteraard kunt u al onze producten ook in het Buitenland laten bezorgen. De levertijd van de bestelling is afhankelijk van het product met de langste levertijd. Dit omdat alle producten in een keer worden verzonden. Buiten de EU zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.

Verzendbijdrage
Wij hanteren een verzendbijdrage van EUR 3,75 per zending, voor verzending binnen Nederland.
Voor zendingen naar België, Duitsland, Frankrijk en Engeland rekenen wij eveneens EUR 3,75 per zending.